Căutare Live

Piturca il vrea pe Chivu la nationala

Desi selectionerul este adeptul analizei formei de moment in momentul convocarilor, in cazul fostului capitan pare a face rabat de la regula autoimpusa.

Desi Cristi Chivu a renuntat la echipa nationala, Victor Piturca il vede ca pe un jucator indispensabil si face eforturi sa-l convinga sa se intoarca.

Curios este faptul ca selectionerul nu doreste sa-l foloseasca pe jucatorul lui Inter in apararea, acolo unde cuplul Goian - Chiriches a dat satisfactie, ci la mijlocul terenului.

Pe postul de inchizator exista, insa, solutiile Bourceanu, Neagu, Pintili sau Costin Lazar, insa Piti crede ca experienta superioara a lui Cristi va fi decisiva in meciurile cu adversarii mai bine cotati ca Olanda, Turcia sau Ungaria.

Foto: gsp.ro

Rapid da de baut: face 89 de ani!... Shakira si Pique se despart...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri