Antena Căutare

Presiune mare pe selectioner: "Victorie sau plec!"

Surse din anturajul "naţionalei", dar si din apropierea familiei Lucescu, sustin ca selectionerul s-ar fi decis.

Remiza cu miros de infrangere cu Albania i-a complicat viata lui Razvan Lucescu. In contextul succesului surprinzator al Belarusului in Franta, meciul nostru de marti, de la Minsk, devine aproape crucial daca vrem sa ramanem in cursa calificarii la Euro 2012.

Inaintea antrenamentului de ieri dimineata, selectionerul le-a tinut "tricolorilor" o sedinta de 20 de minute. A gesticulat mult si larg pentru a se face inteles. Aceasta dupa ce, imediat dupa meci, mesajul sau catre jucatori a fost unul optimist: "O victorie in Belarus, care nu e usor de obtinut, ar schimba datele problemei. Dar trebuie sa ne trezim! Capul sus, vine alt meci si asa n-avem nici o sansă!".

Dincolo de declaratiile din fata presei sau de discursul din vestiar, Razvan pare insa sa-si fi decis viitorul apropiat. Surse din jurul "nationalei", dar si apropiate de familia Lucescu sustin ca acesta e hotarat sa demisioneze daca nu castiga partida de marti din Belarus. "Nu e genul care sa astepte sa fie dat afara. Intelege si el ca daca ar obtine doar un punct sau doua dupa aceste doua partide, soarta calificarii ar fi deja compromisa", sustin aceleasi surse.

VIDEO! Riderul Shoya Tomizawa a murit in timpul cursei de Moto2 de la San Marino... Circ la Vaslui! Lopez Caro a fost reconfirmat ca antrenor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x