Căutare Live

PSG nu a plătit decât 145 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe. Suma vehiculată era de 180 de milioane

PSG l-a transferat pe Mbappe în vara anului 2017, mai întâi ca împrumut pe un sezon, apoi definitiv. Sursa citată precizează că în acest moment valoarea tânărului internaţional francez este între 230 şi 250 de milioane de euro.

PSG nu a plătit clubului AS Monaco decât 145 de milioane de euro pentru transferul atacantului Kylian Mbappe din suma vehiculată de 180 de milioane de euro, a scris, miercuri, L'Equipe.

Restul de 35 de milioane de euro vor fi achitaţi dacă jucătorul de 20 de ani îşi va prelungi contractul sau dacă va fi vândut altui club. În cazul în care Mbappe va ajunge la finalul contractului cu PSG, în iunie 2022, şi nu îl va prelungi, AS Monaco nu va mai încasa niciun ban.

PSG l-a transferat pe Mbappe în vara anului 2017, mai întâi ca împrumut pe un sezon, apoi definitiv. Sursa citată precizează că în acest moment valoarea tânărului internaţional francez este între 230 şi 250 de milioane de euro, iar Transfermatkt îl cotează la 200 de milioane de euro.

Sursa : news.ro

Federaţia britanică a anunțat că va investi 280 de milioane de euro în 96 de centre de tenis acoperite... Victor Mihalachi şi Cătălin Chirilă au obținut medalia de aur la canoe dublu 1000 de metri, la Jocurile Europene de Mins...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x