Puștiul minune al Ligii 1, Olimpiu Moruțan, va pleca de la FC Botoșani, dar nu la FCSB! Impresarul jucătorului a anunțat ce echipe îl vor

Olimpiu Moruțan, unul dintre cei mai căutați tineri jucători din Liga 1, are șanse tot mai mici de a ajunge la FCSB.

După ce Gigi Becali a refuzat să achite suma cerută de FC Botoșani în vara trecută, iar Helmuth Duckadam spunea duminică, după meciul moldovenilor de la CFR Cluj, că mijlocașul de 18 ani nu are ce căuta la FCSB, acum a venit rândul impresarului jucătorului să întărească ideea conform căreia acesta nu va juca la echipa lui Dică în viitorul apropiat.

Conform acestuia, jucătorul de la Botoșani nu este dorit numai la FCSB, ci și la echipe mai mari ale Europei.

”E adevărat ce a zis domnul Duckadam, Moruțan nu are cum să joace la Steaua. Dar motivul pentru care nu o poate face este că la meciul cu CFR a fost urmărit de 7 scouteri printre care 4 au provenit de la echipe de Champions League.” a spus impresarul Florin Vulturar pentru gsp.ro

Reacția lui Vulturar vine la două săptămâni după ce finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, spunea de Moruțan că are o ofertă de 1,5 milioane de la un club din străinătate.

În vârstă de 18 ani, Olimpiu Moruţan are 12 de meciuri pe prima scenă în acest sezon şi un gol marcat.

600,000 de Euro este cota lui Moruțan pe transfermarkt.com

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri