Antena Căutare

Radu Voina: "Fetele au vrut, dar n-au putut mai mult. Asta e valoarea, obiectivul n-a fost niciodata o medalie"

Radu Voina, antrenorul Romaniei, spune ca nu are ce sa le reproseze fetelor sale dupa eliminarea in optimile Campionatului Mondial, 27-28 cu Croatia, si ii inteapa pe cei care credeau ca echipa poate obtine o medalie.

"Cred ca ati vazut meciul! Am facut un meci in care nu pot sa le reprosez nimic fetelor. Obiectivul nostru nu era o medalie, era mai aproape de realitate. Fetele au vrut, dar n-au putut mai mult. Echipa noastra atat poate in acest moment. Asta este valoarea si haideti sa luam ca etalon acest meci.

Fetele au luptat mult, dar soarta tine cu cei buni. Din rezervorul nostru sarac de jucatoare au lipsit foarte multe jucatoare. Unii "specialisti" spuneau ca o sa luam medalie, dar nu erau realisti. Am fost nemultumit de meciurile din grupa pentru ca nu am jucat ca astazi. Ce pot sa le reprosez azi este ca am avut trei momente de superioritate cand nu am marcat, mai ales la 19-15", a spus Radu Voina la o televiziune de sport.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Fostele glorii ale Nationalei au vorbit despre finala Europa League... Jonny Wilkinson se retrage din nationala Angliei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x