Antena Căutare

Rafael Nadal a castigat finala turneului Masters de la Madrid

Rafael Nadal si-a confirmat superioritatea pe zgura, castigand finala turneului de la Madrid in fata numarului 1 mondial, Roger Federer: Nadal s-a impus cu 6-4, 7-6, intr-o finala care a oferit in buna masura spectacolul asteptat. Nadal a surprins printr-o atitudine ofensiva, in vreme ce Federer nu a mai surprins - a alternat momentele de magie cu rateuri inexplicabile.


Nadal a reusit sa castige in doua seturi, gratie unui joc nesteptat de ofensiv, care a "rimat" excelent cu stilul sau traditional energic. Spaniolul a castigat primul set cu 6-4, apoi a avut 4-2 in cel secund; in acel moment, Federer a avut o tresarire de orgoliu: si-a rezolvat problema deplasarii in teren, printr-un angajament fizic mai bun, a reusit sa egaleze si a trimis setul in "prelungiri".

Tie-break-ul a inceput in nota de dominare a elvetianului: insa la 4-2 pentru Federer, Nadal a izbutit sa castige patru mingi consecutive. Elvetianul a salvat prima minge de meci, pe serviciul ibericului, apoi a servit pentru a ramane in meci. Din pacate pentru Federer (si fanii sai), elvetianul a ratat ultima minge: din cauza unui retur lovit cu rama, mingea a sarit ciudat si l-a pacalit pe elvetian: 7-5 pentru Nadal in tie-break si succes in turneul de la Madrid.

"Este o placere sa joc la Madrid si vreau sa va multumesc pentru sprijin. Felicitari lui Roger - pentru succesul din Australia, pentru un sezon exceptional, ca si pentru intreaga lui cariera" - Rafael Nadal.

"A fost un turneu special pentru mine, chiar daca nu am fost capabil sa-mi apar titlul. Nadal a facut insa un sezon incredibil pe zgura si asta a demonstrat si astazi" - Roger Feder.

sursa:Hotnews.ro

Steaua Bucuresti - U Craiova 2-0/ Arman Karamian ingroapa Craiova... FC Barcelona, campioana Spaniei pentru al doilea an consecutiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x