Antena Căutare

Revenire surpriză în Liga 1! După Cristi Tănase, un alt ex-stelist s-a întors în România. Cu cine va semna Andrei Prepeliță

Iarna repatrierilor din fotbalul românesc continuă. După ce FCSB, Dinamo, Astra, Viitorul și FC Botoșani și-au întărit loturile cu jucători care au eșuat în străinătate, acum este rândul unei echipe din zona playout să bifeze o ”repatriere”. Andrei Prepeliță, fost campion cu Steaua/FCSB, este jucătorul așteptat să fie înregimentat în aceste zile.

În 2015, Prepeliță pleca liber de contract de la FCSB la Ludogoreț. Nu s-a adaptat în Bulgaria, iar din 2016 a ajuns la rușii de la FK Rostov. Cum era de așteptat, nici aici nu a convins, fiind mai mult rezervă sau în afara lotului. Din august 2017, fostul stelist este liber de contract.

Acum, Prepeliță, din lipsă de oferte importante, se vede obligat să semneze cu cei de la Concordia Chiajna.

”Prepeliţă este un jucător pe care îl cunosc de foarte mult timp, jucător pe care l-am promovat. Îl ştiu şi poate să fie un jucător important, având în vedere experienţa acumulata la echipe de primă mărime Este un jucător care poate să aducă un plus în organizarea jocului nostru. Cred că în cel mai scurt timp se va realiza acest lucru”, a declarat Ion Moldovan pentru Telekom Sport.

Iată toate repatrierile care au avut loc în Liga 1 în această iarnă:

FCSB s-a întărit cu doi jucători de națională!
Deși nu era adepta ”mâncării reîncălzite”, echipa lui Gigi Becali a reușit să treacă peste dorințele lui Mihai Stoica, iar sub comanda lui Nicolae Dică au ajuns în această iarnă Valerică Găman și Cristian Tănase. Fundașul central a ajuns pe următorii doi ani cu echipa roș-albastră, în timp ce ”Dodel” a semnat până la sfârşitul acestui sezon, cu posibilitate de prelungire.

Cei doi jucători au performanțe remarcabile în România. Tănase a cucerit 3 titluri, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României alături de FCSB în cei şase ani petrecuţi alături de formaţia patronată de Gigi Becali, în timp ce Găman, care a mai jucat pentru Universitatea Craiova și Dinamo, are un titlu, o Cupă și o Supercupă cucerite cu Astra Giurgiu.

Gică Hagi și-a repatriat fiul, pe Ianis!
Disperat pentru că Ianis Hagi nu prindea minute la Fiorentina, Gică Hagi a plătit 2 milioane pentru a-l aduce la Viitorul Constanța, acolo unde va avea asigurat un post de titular. Viitorul și Fiorentina au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la gruparea viola la campioana României pe 18 ianuarie.

Dinamo îl salvează pe ne-doritul Torje!
Și ”câinii” au bifat o repatriere spectaculoasă. În urmă cu 5 zile, mijlocașul de 28 a semnat cu Dinamo până în vară.

Astra Giurgiu l-a repatriat pe fostul ”nou Hagi”
Florentin Matei, un puști pe care Gigi Becali îl considera ”noul Hagi” în urmă cu un deceniu, a revenit acasă, la Astra Giurgiu. După ce a jucat la Volyn, acesta a ajuns în Croația, la NK Rijeka, alături de care a câștigat titlul și a ajuns în grupele Europa League. Dacă în 2010, când a fost aruncat de Steaua la Urziceni era cotat la 50,000 de Euro, Matei a ajuns acum să valoreze 1 milion de Euro, conform

FC Botoșani l-a adus pe Mircea Axente!
Mircea Axente (30 de ani, atacant) a revenit în Liga 1 după o aventură în Arabia Saudită la Al-Faisaly.

În zona play-out avem repatrierea lui Bogdan Gavrilă la Poli Iași!
Mijlocașul de 25 de ani, fostă mare speranță la Dinamo, revine în România după o aventură la Ethnikos (Cipru).

FCSB mai aruncă pe geam 5 milioane de Euro! Topul celor mai mari eșecuri ale lui Gigi Becali pe piața transferurilor... BREAKING NEWS! Alexis Sanchez, starul lui Manchester United, condamnat la 16 luni de închisoare pentru fraudă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x