Antena Căutare

REVENIREA ANULUI în Liga 1! Gigi Becali a făcut anunțul așteptat de fanii unei echipe de tradiție de pe prima scenă: Cristi Borcea revine la Dinamo

Anul 2018 stă sub zodia revenirilor în fotbalul românesc. După numeroasele repatrieri de fotbaliști, Liga 1 s-ar putea întări cu un nume important și la nivel administrativ. Paradoxal, un stelist a făcut astăzi anunțul care aduce bucurie în ”Ștefan cel Mare”. Gigi Becali a lansat marele anunț: Cristi Borcea revine la Dinamo!

Finanțatorul lui FCSB a făcut dezvăluirea în această dimineață. Conform acestuia, finul său, Cristi Borcea va reveni la Dinamo imediat după ce va ieși din închisoare.

”Am vorbit cu finul Borcea, a plâns de bucurie că l-au votat fanii într-un sondaj. O să intre în fotbal când iese din pușcărie. Ia încă trei inși cu el, o să fie patru. Și-a aranjat tot cu încă trei acționari, revine în fotbal. E posibil să rămână și Negoiță în acționariat. Unul din cei trei cred că mai e Badea. Nu știu cine mai e al treilea.

Cristi comandă, așa e el. Pare așa, superficial, indolent. Mă uimește, e ordonat, milimetric, totul calculează, totul pune la punct, pune în ordine. La Dinamo el comandă. Nu făcea numai ce voia el pentru că-i era jenă de Badea. Dar dacă s-ar fi ocupat numai el, cred că alta era treaba la Dinamo acum”, a spus Becali, conform digisport.

În 2012, Cristi Borcea se retrăgea oficial de la Dinamo, club la care a activat 17 ani, în diferite funcţi. Poreclit Spartanul, Leonidas sau Shakira, Borcea a câștigat 12 trofee interne la Dinamo

Totuși, pe plan extern, Dinamo nu a făcut o figură remarcabilă în perioada Cristi Borcea. Acesta revine acum pentru a-și îndeplini marele vis: Liga Campionilor!

Momentan, Cristi Borcea se află sub arest după condamnarea primită în martie 2014 în Dosarul Transferurilor. Acesta ar urma să fie eliberat în luna aprilie a acestui an.

BREAKING NEWS! BOMBĂ la FCSB: Gigi Becali a anunțat vânzarea lui Florin Niță, cel mai constant jucător al echipei din ul... Florin Andone, vândut pe 30 de milioane de Euro ?! Povești fără final fericit pe piața transferurilor pentru golgheterul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x