Antena Căutare

Romania cazut pe pozitia 14 in ierarhia UEFA si a pierdut locul de Liga Campionilor

In urma rezultatelor de aseara Romania a coborat pe locul 14 in clasamentul UEFA, primul care nu mai asigura un loc in grupele Champions League incepand din 2012.




Punctele obtinute de CFR Cluj si Steaua se impart la 6, asa ca nu e o surpriza ca Belgia, reprezentata de trei echipe: Anderlecht Bruxelles, FC Bruges si KAA Gent, a depasit Romania in clasamentul coeficientilor.

25.400 de puncte are Belgia, in timp ce Romania are 25.158

Lucrurile inca nu sunt terminate pentru Romania. Inca mai putem prinde locul 13, cel care ne mai poate duce in grupele CL. Acest lucru se poate intimpla daca Steaua si CFR vor stringe mai multe puncte in continuare decit cele trei echipe belgiene ramase in competitie, Anderlecht, Bruges si Gent.

Diferenta intre locurile 13 si 14

Atat locul 13, cat si locul 14 ne garanteaza prezenta a cinci echipe in cupele europene in sezonul 2012/2013: doua in Champions League si trei in Europa League. Singura deosebire intre cele doua pozitii este ca prima ne-ar putea asigura prezenta in grupele Champions League. Trebuie indeplinita o conditie: echipa ce castiga Liga sezonul viitor sa se califice in grupe si din campionatul propriu, asa cum a fost cazul lui Inter in acest an.

VIDEO Gloria Bistrita - Dinamo 0-2/ Cainii au urcat pe locul 4... Dinamo - Gaz Metan, in direct, la Antena 1, vineri 28 octombrie, 20:30. Vezi programul complet si televizarile etapei a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x