Antena Căutare

Scene șocante pe Arena Naţională! Fotbalistul Slavko Perovici a fost lovit în față de un adversar și a căzut secerat la pământ

Au fost scene șocante aseară, la meciul dintre Dinamo și FCSB. Un fotbalist a fost lovit cu piciorul în față și s-a prăbușit pe teren. Partida a fost întreruptă, și nu numai din acest motiv. Au fost și alte incidente

Au fost scene șocante, aseară, pe Arena Naţională, la meciul dintre Dinamo şi FCSB. Atacantul echipei dinamoviste, Slavko Perovici, a fost lovit în față de un adversar și a căzut secerat la pământ.

Tot stadionul a amuțit și s-a temut de ce era mai rău. Meciul a fost întrerupt, și nu o dată. Arbitrul a oprit partida și după ce suporterii au aruncat cu petarde pe gazon.

I-a dat cu piciorul în cap

Atacantul echipei Dinamo a fost lovit cu piciorul în față și s-a prăbușit pe teren, fără cunoștință. Meciul a fost întrerupt, iar echipa medicală a intrat pe teren și i-a acordat jucătorului primele îngrijiri. Cu sângele curgându-i din nas, sârbul a părăsit terenul conştient, pe targă, fiind transportat la spital. El a fost înocuit de Daniel Popa.

Incidentul s-a petrecut în minutul 44, cu puțin înainte de fluierul final al primei reprize. Pe imagini se vede cum atacantul dinamovist Slavko Perovic este lovit puternic în față, cu piciorul, de Iulian Cristea de la FCSB.

Arbitrul Feşnic i-a acordat iniţial cartonaşul galben lui Cristea, apoi a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat. Meciul a fost întreurpt mai mult de cinci minute.

Partida a continuat, însă nu au fost singurele probleme. Înainte de meci, dar și pe tot parcursul său, fanii celor două echipe rivale au aruncat cu mai multe petarde şi fumigene de la o tribună la alta dar şi în terenul de joc.

La un moment dat, un grup de 100 de suporteri dinamovişti a reuşit să spargă cordonul de securitate al stewarzilor şi s-a îndreptat spre peluza galeriei adverse. Zeci de jandarmi au intervenit însă la timp.

Pentru ca incidentele să nu se repete, între peluze au fost formate două cordoane de jandarmi.

Suporterii nu s-au oprit însă, iar în minutul 63, arbitrul a întrerupt din nou meciul, pentru 10 minute.

"Stimaţi suporteri, vă rugăm insistent nu mai folosiţi materiale pirotehnice!", i-a rugat Arbitrul Feşnic pe suporteri.

Derby-ul de pe Arena Naţională s-a încheiat cu scorul de 2 la 1 pentru Dinamo. 25.000 de spectatori au asistat din tribune.

Olympique Marseille neînvinsă de 14 meciuri în Ligue 1: scor 2-1 cu Lille... Marega (FC Porto) a părăsit terenul din cauza rasismului publicului la meciul cu Vitoria Guimaraes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x