Și se sfâșie inima de durere! Profund îndurerată, Anamaria Prodan Reghecampf a scris un mesaj emoționant în memoria lui Daniel Prodan

 

Impresara Anamaria Prodan Reghecampf suferă  foarte mult din cauza morţii lui Daniel Prodan.

Mesajul Anemariei, postat pe o rețea de socializare, i-a emoționat și întristat pe fanii fotbalistului trecut în neființă.

”Te ştiam de-o viaţă întreagă... Ai fost printre puţinii mei prieteni adevăraţi şi cu siguranţă unul dintre cei mai oneşti şi mai curajoşi oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului. Genul de om de care nu s-a lipit nicio secundă fără umor şi nicio secvenţă de răutate gratuită. Un băiat simplu din Satu Mare, educat şi pregătit de familie pentru o viaţă decentă, care mânat însă de un instinct rebel, de o ambiţie fără margini şi de un talent fierbinte şi necontrolabil avea să devină unul dintre cei mai mari şi mai importanţi fundaşi din istoria fotbalul românesc. Uriaşul blând, fotbalistul fantastic, potrivit şi productiv pentru orice epocă. Ardeleanul fără alt defect decât acela de a îndrăzni să contrazică regula românească a neputinţei. Pentru toate astea şi din foarte multe alte motive pe care din nefericire le-ai luat aseară cu ţine, închise în acel suflet deschis şi frumos al tău...mi-e aproape imposibil să-ţi spun ADIO!”, a scris Anamaria Prodan Reghecampf pe Facebook.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe