Antena Căutare

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc. Când va avea loc nunta

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc, nunta,

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc. Când va avea loc nunta
Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) s-a logodit cu Toni Iuruc! Petrecerea a fost una ascunsă de ochii presei, iar evenimentul a avut loc sâmbătă seara, 23 noiembrie 2019, la un club exclusivist din Mamaia.

Simona își dorește o nuntă ca în povești, după ce a aceasta a primit inelul de logodnă. Jurnalistul Decebal Rădulescu a povestit pe contul de facebook:

”În acest moment, la Club Riva ( Cafe del Măr) din stațiunea Mamaia, are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ținut la strict secret. În tradiția machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: ’se dă semnul’.

Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i-a cerut-o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfășoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare”, a dezvăluit Decebal Rădulescu, colaborator permanent Digi Sport.

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit detaliile nunții. Când și unde va fi organizată

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) și Toni Iuruc au stabilit în vacanța din Maldive toate planurile pentru nuntă. Cel mai probabil, nunta va avea loc după ultimul mare Grand Slam al anului următor, în luna septembrie, la Constanța.

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open 2020. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat, pentru aceeași wowbiz, un apropiat de-al familiei Simonei Halep. Simona Halep își dorește minimum trei copii și ca deveni mamă după ce renunță la tenis.

Real Madrid,, victorie cu emoții în fața lui Real Sociedad! Conduși cu 1-0, madrilenii s-au dezlănțuit pe final... Blonda fatală care l-a băgat în boală pe un celebru fotbalist! Cum arată Laura | FOTO +18...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x