Antena Căutare

Sorin Cartu: "Daca marcam la una dintre cele doua bare, altfel ar fi curs meciul!"

Antrenorul formatiei CFR Cluj, Sorin Cartu, s-a declarat multumit de evolutia echipei sale in meciul de pe "Olimpico", cu AS Roma, scor 1-2, afirmand ca la un asemenea nivel cand ratezi ocazii imense esti taxat imediat.

"Nu vreau sa discut de decizii individuale ale jucatorilor, asa au gandit ei in asemenea momente. Cand ratezi asemenea ocazii, esti taxat. Noi cu barele, ei cu golurile, asta este concluzia pe care pot s-o trag. Roma a meritat sa castige. Am facut un meci bun, dar rezultatul conteaza, punctele adunate, ca sa iei bani, sa mergi mai departe, sa ai glorie, faima. Au dominat, au avut si ocazii bune, dar sa nu uitam ca golul doi este suspect de ofsaid. Departajarea si ruperea echilibrului in teren s-a facut la faza lui Borriello. Daca dai gol in minutul 60, cand a fost bara, altfel ar fi fost desfasurarea, in altfel de presiune ar fi jucat si ei. Puteam sa obtinem un rezultat pozitiv, fara exagerare. Daca am fi obtinut un rezultat bun, am fi sperat la calificare pana in finalul grupelor"
Sorin Cartu


De partea cealalta, Claudio Ranieri s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai in partida cu CFR, antrenorul italian considerand ca scorul inregistrat pe tabela de marcaj reflecta realitatea de pe teren.

"Scorul corect este cel de pe tabela. Am avut ocazii multe, a fost bine pentru noi. Am jucatori foarte buni si a fost important sa blocam actiunile CFR-ului. Golul marcat de CFR Cluj a relansat jocul. Jucatorii romani sunt foarte, foarte buni. Traore este tanar, are viteza", a afirmat Claudio Ranieri.

CFR Cluj a pierdut la limita in fata formatiei AS Roma, scor 1-2, in cel de-al doilea meci din cadrul grupelor Ligii Campionilor. Mexes si Borriello au inscris pentru gazde, respectiv Rada, pentru ardeleni.

Un arbitru bun din Romania poate castiga 30.000 de euro intr-un an... Marius Martis a fost eliberat din arest dupa patru luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x