Antena Căutare

Speculantii au inceput sa vanda la negru bilete la Steaua - Chelsea

Biletele pentru meciul de fotbal Steaua Bucuresti - Chelsea Londra nu au ajuns inca la ei, asa ca speculantii s-au mutat pe site-urile de anunturi. Sumele cerute sunt, in unele cazuri, astronomice, insa, vanzatorii de ocazie au clientela.

Partida cu Chelsea este, pentru fanii Stelei, de neratat. Nu toti au reusit totusi sa prinda unul dintre cele 37.000 de bilete vandute pe internet, ca painea calda.

Cei care au cumparat, totusi, cu teancul, le vand acum chiar si de zece ori mai scump.

Biletele la tribuna se vand cu 190 de lei, iar cele la peluza cu 150. La prima vedere, preturile nu par umflate. Insa, comparate cu cele oficiale, diferentele se vad de la o posta. Cele mai ieftine bilete la meciul de pe 7 martie au fost cele de la peluza. Dar nici macar cele mai scumpe bilete de la VIP nu au fost mai scumpe de 500 de lei.

Biletele se vand, chiar daca nici macar nu au iesit de la tipar.

O idee de afaceri le-a venit si hotelierilor, dar si operatorilor din turism. Pentru Bucuresti au oferte de cazare, iar pentru meciul retur de la Londra au aparut deja pachetele speciale.
Sunt hoteluri de trei, patru si cinci stele, cu mic dejun inclus si, pretul pleaca undeva de la 269 de euro pentru trei zile, doua nopti de cazare

Meciul tur dintre Steaua si Chelsea se va juca pe data de 7 martie, pe Arena Nationala.

Necropsia a confirmat: Inotatorul de 19 ani din Braila a murit dupa un infarct... Barcelona-Real 1-3: Momentul in care cei buni invoca Divinitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x