Antena Căutare

Ştafeta torţei olimpice, blocată în Grecia după ce oamenii nu au respectat măsurile privind coronavirusului

Ştafeta torţei olimpice pentru Jocurile de la Tokyo a fost blocată în Grecia după ce oamenii nu au respectat măsurile privind coronavirusului, a anunţat, vineri, Comitetul Olimpic Grec.

"După numărul mare de oameni la trecerea flăcării prin Sparta, şi în ciuda recomandărilor repetate la adresa publicului de a nu se strânge, Comitetul Olimpic grec a luat decizia de a întrerupe programul parcursul flăcării pe pământ grec", se arată într-un comunicat.

Flacăra Olimpică a fost aprinsă, joi, într-o ceremonie fără spectatori, din cauza pandemiei cu coronavirus, ceremonie care a avut loc în vechea Olimpia.

Ştafeta ar urma să străbată Grecia timp de şapte zile. În 19 martie, flacăra olimpică ar urma să intre pe Stadionul Panathenaic din Atena, iar campioana olimpică de la Rio la săritura cu prăjina, Ekaterina Stefanidi, o va preda reprezentanţilor Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Torţa va fi transportată în Japonia la bordul unei aeronave - Tokyo 2020 Go - special destinată acestui eveniment.

Jocurile Olimpice 2020 sunt programate să aibă loc în perioada 24 iulie - 9 august.

Sursa : news.ro

Meciurile din Liga Campionilor la handbal au fost amânate; Vizate sunt echipele Dinamo, CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâl... Formula 1: Grand Prix-urile Bahrainului şi Vietnamului, amânate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x