Antena Căutare

Steaua - Celtic Glasgow 1-2/ Ros-albastrii, invinsi in trei minute

Steaua a fost invinsa de Celtic Glasgow, in primul meci amical din aceasta iarna, scor 1-2. Ros-albastrii au deschis scorul prin Nikolic (min.14), insa campioana Scotiei a intors rezultatul in doar trei minute, prin reusitele lui Samaras (min. 51) si Bangura (min. 54)

Elevii antrenati de Laurentiu Reghecampf au dominat prima repriza si au ratat mai multe ocazii importante la poarta lui Zaluska. In minutul 14, in urma unei faze excelente, Nikolic a fost bine gasit in atac de pasa lui Popa, iar atacantul a inscris printr-un sut sec. Steaua a fost aproape de 2-0, in minutul 37, insa sutul lui Popa de la marginea careului a zguduit transversala.

A doua repriza a apartinut scotienilor, care au intors rezultatul in doar trei minute. In minutul 51, Samaras, intrat la pauza, excelent demarcat intre Gardos si Chiriches a reluat din fata portii goale. Trei minute mai tarziu, Bangura a reluat cu capul din interioul careului, in stanga lui Stanca.

Pana la finalul meciului, Steaua a avut sansa sa egaleze in doua randuri prin Rocha si Latovlevici, insa portarul scotienilor a scos senzational.

Echipe de start:

Steaua: Stanca - Prepelita, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, Rusescu, Chipciu - Nikolici

Celtic: Zaluska - Matthews, Rogne, Wilson, Izaguirre - Ledley, Wanyama, McGeouch - Watt, Bangura, Hooper

Steaua va mai juca alte trei meciuri amicale in primul cantonament al iernii, desfasurat la Malaga:

FC Basel - 18 ianuarie, ora 20:30
Ferencvaros - 21 ianuarie, ora 20:30
Dinamo Kiev - 23 ianuarie, ora 20:30

Primul stagiu de pregatire va lua sfarsit pe 24 ianuarie. Cel de-al doilea, care va avea loc tot in Spania sau in Turcia, va fi in perioada 28 ianuarie - 10 februarie.

Anamaria Prodan vrea sa lucreze cu Gigi Becali... si inca ceva: un copil!... Gigi Becali: "Reghe mi-a promis ca nu pleaca de la Steaua si daca luam campionatul... ne lasam mustata!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x