Antena Căutare

Steaua - Dinamo Tbilisi 1-1/ Ros-albastrii merg in play-off-ul Champions League

Steaua Bucuresti a remizat pe teren propriu cu Dinamo Tbilisi, scor 1-1, in mansa a doua din cadrul turului 3 si s-a calificat in play-off-ul Champions League. Golurile partidei au fost inscrise de Latovelvici ('6) si Ustaritz ('48). In tur, formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf s-a impus cu scorul de 2-0.

Dupa succesul linistitor din tur, formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf trebuia sa indeplineasca o singura formalitate pe teren propriu cu georgienii de la Dinamo Tbilisi.

Misiunea stelistilor a devenit si mai usoara dupa ce Latovelvici a deschis scorul chiar in debutul partidei. Bourceanu l-a gasit excelent pe fundasul stanga al Stelei, care a inscris cu un sut pe sub Loria.

Ros-albastrii au dominat ostilitatile, iar incursiunile in ofensiva ale oaspetilor au fost rare. In minutul 42, stelistii isi puteau dubla avantajul, insa Loria a respins cu varful degetelor, in corner, mingea trimisa cu capul de Piovaccari.

Imediat dupa pauza gruzinii au restabilit egalitatea prin Ustaritz, printr-o lovitura de cap, profitand de lipsa de marcaj a apararii steliste. A urmat o perioada de dominare a oaspetilor, insa fara rezultate pe tabela de marcaj.

Ros-albastrii s-au trezit pe finalul meciului si puteau trece din nou in avantaj prin Stanciu, insa Loria a scos in corner. S-a terminat 1-1 si Steaua se califica in play-off. Campioana Romaniei isi va afla adversarul cu care se va lupta pentru accederea in grupele Champions League, vineri, 9 august.

Au evoluat echipele:

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala (Gardos '46), Chiriches, Latovlevici - Pintilii (Stanciu '46), Bourceanu - Popa, Iancu (Prepelita '56), Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Dinamo Tbilisi: Loria - Seturidze, Kvaratkhelia, Ustaritz, Kvirkvelia - Grigalasvili, Khmaladze, Papava (Goga '60), Merebasvili - Dvali (Vouho '69), Xisco. Antrenor: Dusan Uhrin junior.

Oana Albu, fosta CAMPIOANA NATIONALA la canotaj, a murit!... Laurentiu Reghecampf, dupa remiza cu Dinamo Tbilisi: "Sunt foarte suparat de joc. Am dormit pe teren"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x