Antena Căutare

Steaua - Sligo Rovers / Spartak Tirnava, Rapid - Heerenveen, CFR - Slovan Liberec / Sahtior Karagandy, Vaslui - Fenerbahce

Rapidul trebuie sa treaca de MyPa, dupa 3-1 la Bucuresti, CFR-ul are meci greu, la fel si trupa lui Sumudica!

Fenerbahce va fi adversara celor de la Vaslui în turul 3 preliminar din UEFA CHAMPIONS LEAGUE. La randul sau, CFR se va întîlni cu învingătoarea din dubla Slovan Liberec - Şahtior Karagandy. În tur, Slovan Liberec a cîştigat cu 1-0. Rapid va da piept cu olandezii de la Heerenveen, daca trece de MyPa, pe care a invins-o cu 3-1, la Bucuresti, iar Steaua va juca in UEFA EUROPA LEAGUE cu invingatoarea dintre Spartak Tirnava si Sligo Rovers.


LIGA CAMPIONILOR
CFR Cluj se va întîlni cu învingătoarea din dubla Slovan Liberec - Şahtior Karagandy. În tur, Slovan Liberec a cîştigat cu 1-0. Dacă se califică, cei de la CFR ajung în play-off. Adversarele le află pe 10 august, iar meciurile sînt pe 21-22 august şi 28-29 august. Pe 30 august se trag la sorţi grupele, iar prima etapă se dispută pe 18 septembrie.

FC Vaslui va întîlni pe Fenerbahce în turul 3 preliminar din UEFA CHAMPIONS LEAGUE Meciurile vor avea loc pe 31 iulie/1 august şi 7/8 august. Dacă se califică, FC Vaslui ajunge în play-off. Adversarele le află pe 10 august, iar meciurile sînt pe 21-22 august şi 28-29 august. Pe 30 august se trag la sorţi grupele, iar prima etapă se dispută pe 18 septembrie.

EUROPA LEAGUE
Rapid va juca în turul 3 din Europa League cu Heerenveen, asta în cazul în care va reuşi să trecă de MyPa, echipă pe care a învins-o în tur cu 3-1. Meciurile vor avea loc pe 2 august şi 9 august.

Steaua va juca cu învingătoarea din dubla Spartak Trnava (Slovacia) şi Sligo Rovers (Irlanda), în tur 3-1 pentru slovaci. Primul meci se joacă în deplasare. Meciurile vor avea loc pe 2 august şi pe 9 august.

Dacă reuşesc să trecă de turul III, Steaua şi Rapid ajung în play-off (ultimul tur înaintea fazei grupelor) şi îşi află adversarele pe 10 august. Meciurile sînt programate pe 23 şi 30 august.

Daria Klisina, calitati fizice si sportive de invidiat... Heerenveen a jucat cu Steaua, Dinamo, FC National si Farul. Urmeaza Rapid!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x