Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Steaua se califică în finala Cupei României, după 6-3 la general în confruntarea cu Dinamo

"Câinii" au tot sperat într-o minune în Săptămâna Mare, dar unica realizare a fost obţinerea unei remize norocoase în returul cu Steaua. După ce s-au impus, în prima manşă, cu 5-2, steliştii s-au calificat în finala Cupei României, acolo unde o vor întâlni pe Astra Giurgiu

"Câinii" au tot sperat într-o minune în Săptămâna Mare, dar unica realizare a fost obţinerea unei remize norocoase în returul cu Steaua. După ce s-au impus, în prima manşă, cu 5-2, steliştii s-au calificat în finala Cupei României, acolo unde o vor întâlni pe Astra Giurgiu!

Suporterii lui Dinamo au făcut spectacol în tribune, realizând o coregrafie 3D impresionantă, dar fotbaliştii lui Flavius Stoican au rămas datori pe teren, acolo unde s-au prezentat mai slab decât au făcut-o în tur, când au primit o "manita" din partea roş-albaştrilor.

Fără vreun vârf autentic şi, parcă, fără vlagă, "câinii" au fost dominaţi clar în prima repriză, atunci când n-au reuşit să realizeze nicio fază periculoasă la poarta lui Tătăruşanu. Elevii antrenaţi de Reghecampf au deschis scorul în minutul 22, când Tănase l-a învins pe Bălgrădean cu o scăriţă, la capătul unei faze excelente a oaspeţilor.

Putea fi mai rău, dar Adi Popa, Chipciu, Pârvulescu, Sânmărtean sau Latovlevici au ratat, cu seninătate, şanse importante de gol. Partea a doua s-a jucat pe contre, dar tot Steaua a părut mai periculoasă. Stoican şi-a adus aminte că are nevoie de goluri, măcar pentru fanii minunaţi din tribune, şi a aruncat în atac toţi atacanţii disponibili.

Şi s-a văzut, alb-roşii devenind tot mai periculoşi. "Militarii" s-au jucat cu ocaziile şi în loc să marcheze golul doi s-au văzut egalaţi cu patru minute înainte de final. Cosmin Matei l-a învins pe Tătăruşanu cu un şut la colţul scurt şi a stabilit scorul final. 1-1, după 90 de minute. 6-3 pentru Steaua, după 180 de minute!

Recomandari