Antena Căutare

Steaua vrea sa ii dea de lucru lui Gigi Becali, indata ce obtine un regim de detentie deschis!

Gigi Becali vrea sa fie liber cu orice pret. Deja au inceput sa se puna la cale strategii de eliberare. Steaua ataca pentru el - clubul ar putea sa-i dea de lucru patronului, daca ar beneficia de un regim de detentie deschis, lucru pentru care vor face o petitie la penitenciar.

Steaua ataca pe o parte, avocatii lui pe alta. Acestia cer trei luni de libertate pentru latifundiar ca sa-si puna la punct afacerile. Becali nu a apucat sa-si plateasca impozitele, asa ca primaria din Stefanesti i-a scos la licitatie terenurile. Iar maine se va pune sechestru si pe blocul fundatiei lui, din Petrosani.

In bloc a vrut sa mute cateva familii sarmane din Ferentari. Dar a fost refuzat. A ancercat sa vanda apartamentele cu 30.000 de euro, dar nu a venit nimeni sa cumpere. Blocul a ajuns o ruina, adapost pentru cei fara casa si pentru maidanezi.

Paznicul si sotia lui au grija ca blocul sa nu fie furat pe bucati. De 5 ani stau acolo, intre pereti mucegaiti care stau sa cada, fara curent sau apa. Neplatite de doi ani sunt si impozitele, iar datoria a ajuns la aproape 300.000 de lei.

Steaua e ultimul argument. Ca sa fie si mai convingatori ca fara patron, echipa moare, oamenii lui Gigi vor sa faca o cerere la penitenciar: sa-l lase pe detinutul Becali la munca, la club. Recursul lui se va judeca in Ajun de Sfanta Maria, dupa ce initial cererea de eliberare provizorie i-a fost respinsa

Povestea lui Virgil Popescu, romanul de la Legia, prietenul lui Flamaropol si Oana!... Mondialele de la Budapesta: Romania, VICECAMPIOANA mondiala la proba masculina de sabie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x