Antena Căutare

Suporterii Universitatii Cluj i-au cerut demisia antrenorului Ionut Badea

Aproximativ 300 de suporteri ai echipei Universitatea Cluj s-au adunat in fata vestiarelor si i-au cerut demisia antrenorului Ionut Badea, dupa ce "sepcile rosii" au remizat in meciul cu formatia CS Mioveni, scor 2-2, din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I.

De asemenea, fanii clujeni l-au injurat pe atacantul Gabriel Machado care le-a aratat semne obscene in momentul in care a fost schimbat.

Echipa Universitatea Cluj a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), cu formatia CS Mioveni, intr-un meci din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, in care arbitrul Viorel Cojocaru a eliminat trei jucatori. Golurile gazdelor au fost marcate de Claudiu Niculescu, in minutele 54 si 70, ultimul din penalti, in timp ce pentru oaspeti au inscris Ayza '39 si Olteanu '56.

Florian Walter l-a demis pe Ionut Badea dupa meciul cu FC Vaslui (0-1), dar conducerea clubului Universitatea Cluj a anuntat miercuri, pe site-ul oficial, ca antrenorul Ionut Badea va continua pe banca tehnica a gruparii ardelene.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Otelul - Petrolul 1-0 / Campioana e pe 4 in clasament... Inter invinge la Cesena, Juventus pe Novara. Vezi toate rezultatele din Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x