Antena Căutare

TAS a ridicat suspendarea înotătorului Gabriel Santos

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis, vineri, ridicarea suspendării înotătorului brazilian Gabriel Da Silva Santos, considerând că acesta a încălcat regulamentele antidoping însă fără să fie vinovat, contaminarea sa cu o substanţă dopantă fiind accidentală.

În mai 2019, Gabriel Santos a fost supus unui control antidoping în afara competiţiilor, test care a avut rezultat pozitiv, sportivul fiind găsit dopat cu clostebol, substanţă aflată pe lista celor interzise.

După o anchetă, comisia antidoping a Federaţiei Internaţionale de Nataţie a ajuns la concluzia că deşi Gabriel Da Silva Santos s-a contaminat prin folosirea în comun cu un membru al familiei a prosoapelor şi produselor de igienă, sportivul a încălcat regulamentele, astfel că brazilianul a fost suspendat un an (începând de la 20 iulie 2019). Membrul respectiv al familiei lui Gabriel Santos folosea clostebol cu reţetă.

Sursa : news.ro

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj se va disputa la 23 februarie... Adrian Cojocaru şi Cătălin Popa arbitrează meciurile de sâmbătă din Liga I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x