Antena Căutare

Teroare pentru Steliano Filip și colegii săi de la Hajduk Split. O parte din jucătorii echipei au fost bătuți pe stradă de proprii suporteri

Plecat de la Dinamo să-și caută liniștea în Croația, la Hajduk Split, fundașul român Steliano Filip are parte de un final de sezon extrem de aprins și periculos. Fanii lui Hajduk, recunoscuți pentru violența lor, și-au dat din nou în petec după ultimul meci din Croația.

Plecat de la Dinamo, unde era apostrofat meci de meci de către fani, să-și caută liniștea în Croația, la Hajduk Split, fundașul român Steliano Filip are parte de un final de sezon extrem de aprins și periculos. Fanii lui Hajduk, recunoscuți pentru violența lor, și-au dat din nou în petec după ultimul meci din Croația, iar colegii lui Filip au avut serios de suferit.

Într-un meci în care Steliano Filip a fost rezervă, Hajduk Split a pierdut derby-ul cu Dinamo Zagreb, scor 1-2, și a ieșit din lupta pentru titlu. Fanilor gazdelor nu le-a căzut bine eșecul cu eterna rivală din Zagreb și s-au răzbunat pe o parte din jucători.

Ieri după-masă, în jurul orei 14:00, mai mulți jucători ai celor de la Hajduk au fost atacați în plină stradă, în centrul orașului de suporteri. Un grup de 5 fani ai celor de la Hajduk l-au luat l-au agresat verbal pe atacantul italo-ghanez Said Ahmed Said, reproșându-i evoluțiile slabe. N-a scăpat nici colegul acestuia, Marko Futacs, care a sărit în apărarea coechipierului. Acesta din urmă s-a ales cu picioare încasate în cap. Unul dintre suporteri l-a lovit în față pe Futacs, spărgându-i ochelarii, scrie site-ul total-croatia-news.com.

La incidente au mai fost implicați fotbaliștii Hysen Memolla, Hamza Barry și Savvas Gentsoglou. După agresiune, clubul și-a exprimat susținerea pentru jucători, dând asigurări că autoritățile vor lua măsuri.

”Clubul nostru condamnă atacurile asupra jucătorilor care au avut loc în această după amiază, în urma cărora Marko Futacs a fost rănit. Sperăm că autoritățile vor lua măsuri pentru a proteja fotbaliștii. Niciun fel de violență nu trebuie tolerată” a scris clubul pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Interesant este faptul că și gruparea Torcida, cea a ultrașilor lui Hajduk Split a emis un comunicat prin care se delimitează de aceste atacuri.

”Gruparea Torcida regretă incidentele care au avut loc în centrul orașului. Nu știm dacă membri ai grupării au fost implicați. Oricum, este de neacceptat ca jucătorii, indiferent de evoluțiile lor, să fie supuși agresiunii din partea fanilor”, se arată într-un comunicat Torcida.

Biletul Zilei 24.04.2018. Mizăm pe meciurile sigure de marți pentru un nou bilet câștigător... Biletul Zilei 24.04.2018. Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile spectacol de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x