Antena Căutare

Toni Kroos: Dacă Germania nu-şi poate duce campionatul la bun sfârşit, cine o poate face?

Jucătorul german al echipei Real Madrid, Toni Kroos, este convins că viitorul pe termen scurt al fotbalului depinde de ţara lui natală şi de reluarea cu succes a Bundesliga.

"Aici, toată lumea are impresia că, dacă germanii nu îşi pot juca meciurile, atunci nimeni nu va putea continua. Germania a avut cel mai mic număr de infecţii şi decese cauzate de coronavirus. Dacă ei nu pot termina Bundesliga, cine o poate face? Sunt sigur că vom urmări cu toţii ce se întâmplă cu liga germană", a spus Kroos.

El şi-a reluat antrenamentele cu Real Madrid, dar campionatul spaniol este încă departe de a se relua.

"Ne pregăteam de mult timp acasă cu exerciţii personalizate. A fost ca o vacanţă lungă, ca vara, ştiind că totul va reveni la un moment dat. Acum am început din nou, cu un presezon de patru sau cinci săptămâni", a afirmat internaţionalul german.

Întreruptă la 13 martie din cauza pandemiei de Coronavirus, Bundesliga se reia sâmbătă, cu meciurile etapei a XXVI-a, fiind primul campionat important în această situaţie.

Sursa : news.ro

Sportivi din loturile olimpice de judo, în cantonament, din 18 mai, la Izvorani... Callum Hudson-Odoi, reţinut de poliţie după un scandal cu o femeie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x