Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Tragerea la sorți a Vitality Open Tour a fost făcută de Elena Chiriac

Pana pe 25 august, la Tenis Club Curtea de Argeș se va disputa cea de a VI-a ediție a Vitality Open Tour, competiție de seniori din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari.

Tragerea la sorți a celei de a VI-a ediții a Vitality Open Tour a fost efectuată de campioană națională Elena Chiriac, în prezența arbitrului principal Mihaela Testiban și a Directorului turneului, Gheorghe Borțan.

În perioada 19-25 august, la Tenis Club Curtea de Argeș se va disputa cea de a VI-a ediție a Vitality Open Tour, competiție de seniori din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari. Turneu internațional la care concurează jucători din Bulgaria, Argentina, România, Italia, USA, Ucraina, Rusia, Maroc, Republica Moldova, Slovacia, Spania, Serbia, Macedonia și Muntenegru. Alexandar Lazarov (Bulgaria) este favorit 1, Hernan Casanova (Argentina) - 2, iar românii Nicolae Frunză - , Mircea Jecan - 7, Filip Jianu – 9.

Elena Chiriac (elennaq.com) a fost mai întâi laureată pentru activitatea sportivă, iar apoi prezentatoare a Galelor Trofeelor Alexandrion. Ea a îmbinat mai întâi modellingul cu sportul de performanță în România, după care a plecat la Londra pentru studii, unde a debutat în lumea teatrului și a filmului.

Recomandari