Antena Căutare

UEFA a suspendat doi jucatori de la CSKA Moscova pentru dopaj

Comisia Disciplinara si de Control a UEFA a suspendat cate un meci pe doi dintre jucatorii lui CSKA Moscova, Serghei Ignasevici si Aleksei Berezutki, dupa ce in organismul lor s-a gasit o substanta interzisa, informeaza site-ul oficial al forului.

Ambii fotbalisti ai lui CSKA erau suspendati provizoriu si nu au evoluat in meciul din Liga Campionilor cu Besiktas, din 8 decembrie, asa ca UEFA a decis ca suspendarea lor sa se aplice la respectiva partida.

Cei doi jucatori ai gruparii din Rusia au fost supusi unui test antidoping dupa meciul din Liga Campionilor cu Manchester United, care s-a disputat la 3 noiembrie. In proba A luata fiecaruia dintre ei s-a descoperit prezenta unor substante interzise, care se afla pe lista Agentiei Mondiale Antidoping.

Clubul din Rusia a fost amendat cu 25.000 de euro pentru ca nu a respectat regulamentul UEFA privind dopajul.

Sursa: NewsIn
Gala “Superlativele GSP”, in direct, la GSP TV!... Panathinaikos - Dinamo 3-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x