Căutare Live

UEFA va dezbate marţi situaţia competiţiilor de pe continent, inclusiv Euro-2020, în contextul pandemiei de coronavirus

UEFA a anunţat, joi, că în contextul problemelor cauzate în Europa de coronavirus a programat marţi, 17 martie, videoconferinţe cu toţi cei implicaţi, în care să se discute despre reacţia fotbalului la pandemie şi situaţia tuturor competiţiilor interne şi continentale, inclusiv despre Euro-2020.

“UEFA i-a invitat astăzi pe reprezentanţii celor 55 de asociaţii membre, împreună cu conducerile Asociaţiei Cluburilor Europene şi Ligilor Europene şi un reprezentant FIFPro, să participe la reuniuni prin videoconferinţă, marţi, 17 martie, pentru a discuta reacţia fotbalului la pandemia Covid-19. Discuţiile vor include toate competiţiile interne şi continentale, inclusiv Euro-2020”, se arată pe site-ul forului.

Până în prezent numeroase competiţii din lume au fost afectate de Covid-19, iar în Europa campionate interne au fost suspendate sau s-a decis ca meciurile să se joace fără spectatori.

Sursa : news.ro

Turneul preolimpic de polo de la Rotterdam, la care va participa şi România, a fost amânat din cauza Covid-19... Fernando Gaviria a anunţat că este infectat cu Covid-19...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri