Antena Căutare

Ultima oră! Anunțul zilei în Liga 1: Dan Petrescu a semnat pe încă două sezoane cu CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenorul care a readus-o pe CFR Cluj în topul fotbalului românesc, și-a prelungit contractul cu echipa ardeleană, anunță site-ul oficial al grupării care ocupă locul 2 în Liga 1. ”Bursucul” va rămâne pe banca echipei din Gruia până în 2020!

”Datorită muncii de excepție depuse până acum la CFR, a rezultatelor și a atmosferei create în sânul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară.
Am început un proiect pe termen lung alături de Dan Petrescu și vrem să îl continuăm împreună spre atingerea obiectivelor stabilite.
Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre și sperăm să avem parte de cât mai multe bucurii împreună!

Hai CFR!” - se arată în comunicatul oficial al clujenilor.

Cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj ocupă locul 2 în Liga 1 după 3 etape din Play-off, la egalitate de puncte cu liderul FCSB.

Dan Petrescu, cel care a fost de curând în centrul speculațiilor privind o posibilă plecare în Asia, a mai antrenat în carieră echipele Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Tg. Mureş, Jiangsu Sainty şi Al Nasr Dubai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dani Alves a devenit fotbalistul cu cele mai multe trofee câștigate în istorie! Messi și Ronaldo nu prind podiumul în ac... CSM Poli Iași - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x