Antena Căutare

Un jucator al nationalei engleze de rugby, retinut si amendat de politia neo-zeelandeza

Manu Tuilagi, considerat cel mai bun jucator englez la Cupa Mondiala de rugby, a fost retinut si amendat de politia din Noua Zeelanda, dupa ce a plonjat in apa de pe un feribot in portul Auckland.

Jucatorul de 20 de ani se intorcea din Insula Waiheke, pe care a vizitat-o cu mai multi colegi dupa ce Anglia a fost invinsa de Franta in sferturile de finala ale competitiei din Noua Zeelanda. Coechipierii rugbystului originar din Samoa i-au facut chiar si „galerie" lui Tuilagi, insa politistii nu au fost impresionati si i-au aplicat acestuia o amenda de 3.000 de lire sterline.

Incidentul este ultimul dintr-o serie care au stricat imaginea echipei Angliei la actuala editie a Cupei Mondiale, dupa ce Mike Tindall a fost surprins sarutand o femeie blonda intr-un club de noapte din Queenstown, doi jucatori englezi au fost suspendati din cauza jocului periculos si doi antrenori din stafful tehnic au fost pedepsiti pentru faptul ca au schimbat baloanele in timpul meciului cu Romania.

Povestea se putea incheia mai rau pentru Tuilagi, care ar fi putut fi retinut sub acuzatia de comportament inadecvat, insa oamenii de ordine s-au multumit sa-i dea doar un avertisment si o amenda, permitandu-i apoi sa mearga cu restul echipei la hotel.

A fost un gest iresponsabil din partea lui. Manu va fi pedepsit in cadrul echipei si l-am atentionat asupra comportamentului pe care trebuie sa-l aiba in viitor", a declarat Martin Johnson, antrenorul englezilor.

Imi pare foarte rau! A fost o prostie sa fac asa ceva si vreau sa-mi cer scuze tuturor pentru orice neplacere pe care am provocat-o", a spus si Tuilagi.

Sursa: antena3

Foto: antena3.ro

Liviu Ciobotariu: "Ne batem la titlu cu Rapid"... Vezi ce echipa va alinia Albania impotriva Romaniei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x