Antena Căutare

Universitatea Craiova va disputa două meciuri fără spectatori

CS Universitatea Craiova a fost sancţionată de Comisia de disciplină a UEFA cu disputarea a două partide pe teren propriu fără spectatori, după indicentele de la meciul retur cu Honved Budapesta din Liga Europa, informează telekomsport.ro.

Un al treilea meci este cu suspndare, pentru o perioadă de doi ani.

În plus, CSU Craiova a fost amendată cu 60.000 de euro.

CSU Craiova va evolua, joi, pe teren propriu, cu AK Atena, în manşa I a turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Conducerea clubului oltean a pus deja în vânzare biletele pentru acest meci. Returul va avea loc peste o săptămână, la Atena.

În cazul în care va trece de AEK Atena (Grecia), în turul al treilea preliminar (meciuri la 8 şi 15 august), Universitatea Craiova va evolua în play-off cu Sparta Praga (Cehia) sau Trabzonspor (Turcia), prima partidă fiind programată acasă.

Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut, joi, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta, în manşa secundă a turului al doilea preliminar. În următoarea fază, Craiova va evolua contra AEK Atena, la 8 şi 15 august, primul meci acasă.

După 120 de minute, scorul a fost 0-0, acelaşi ca în meciul tur.

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, pe finalul meciului. Partida a fost întreruptă 35 de minute.

Incidentele au izbucnit în prelungiri, în minutul 119, la scorul de 0-0, după ce Fortes (Universitatea Craiova) s-a luat la harţă cu jucătorii adverşi în careul acestora. Fotbaliştii au început să se îmbrâncească, Qaka a împins brutal un jucător de-al lui Honved, pe Batik, iar arbitrul a încercat să intervină.

Hunter s-a retras spre linia de fund a terenului, moment în care o petardă a explodat la aproximativ un metru de el, aruncată din peluza gazdelor, şi în acelaşi timp centralul a fost lovit de un obiect, conform reluărilor TV. Hunter a avut nevoie de şapte minute de ingrijiri medicale, pe teren intrând şi salvarea.

Hunter şi-a revenit, dar a fost înlocuit de arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson.

Sursa : news.ro

Remiză între FC Volunari - Poli Iaşi, scor 0-0... Toni Conceicao, favorit să preia conducerea tehnică a FCSB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x