Antena Căutare

UPDATE! Mihai Nesu a fost operat cu succes in Olanda

Fundasul roman al lui FC Utrecht, Mihai Nesu, a fost transportat cu o ambulanta la spital dupa ce s-a ciocnit in timpul antrenamentului din aceasta dimineata cu unul dintre coechipieri, Alje Schut, informeaza site-ul oficial al gruparii batave.

UPDATE! 22:50 Fundasul Mihai Nesu a fost operat cu succes, marti, in Olanda, dupa accidentarea suferita in timpul antrenamentului, informeaza site-ul oficial al gruparii batave, citat de Mediafax. "Vom vedea in urmatoarele zile sau saptamani cum va evolua starea lui", a declarat medicul Simon Goedegebuure.


UPDATE! 21:00
Directorul tehnic al clubului FC Utrecht, Foeke Booy, a declarat in aceasta seara, pentru postul Radio M, ca jucatorul Mihai Nesu, accidentat la coloana la un antrenament, isi simte putin mainile si picioarele.

"Nesu isi simte putin mainile si picioarele. Acum este in operatie. Are cel putin o vertebra cervicala rupta, ceea ce este foarte grav. Ce efect va avea? Nu pot spune. Si jucatorul cu care s-a ciocnit este foarte afectat. In fotbal se poate intampla orice, insa asta este foarte ciudat"
, a declarat Booy, potrivit sursei citate.


UPDATE! 18:59
Danny Hesp, apropiat al clinicii de recuperare si reabilitare unde se afla romanul, a postat urmatorul mesaj pe Twitter: «Nesu este constient, dar nu-si simte corpul de la barbie la picioare»

UPDATE! 17:15 Investigatiile ulterioare de la spital au stabilit un diagnostic ingrijorator: jucatorul are o vertebra cervicala rupta si va fi supus de urgenta unei interventii chirurgicale.



"Abia dupa operatie vom se va putea spune cu exactitate cat este de grava accidentarea, iar peste aproximativ doua saptamani vom putea vorbi despre cat de lunga va fi perioada de recuperare a lui Mihai", a anuntat doctorul echipei batave, Simon Goedegebuure.

Sursa citata nu precizeaza gravitatea accidentarii lui Mihai Nesu, dar noteaza ca investigatiile ulterioare de la spital vor stabili natura acesteia.

Presa batava scrie ca accidentarea lui Nesu ar putea fi una destul de grava.

sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images

FOTO! Djokovic l-a invins pe Nadal si a castigat turneul de la Madrid... Etapa a patra din Turul Italiei va fi neutralizata, dupa decesul lui Wouter Weylandt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x