Antena Căutare

UPDATE! Nationala de handbal feminin junioare a ratat bronzul la Campionatului Mondial

Nationala feminina de handbal junioare a ratat bronzul la Mondialele din Muntenegru. In finala mica, Norvegia le-a invins pe tricolore cu 36- 30. Contra Norvegiei, romancele au fost conduse continuu: 17-13 la pauza pentru nordice, apoi diferenta s-a marit pana la final. “Tricolorele” au fost invinse in semifinale de la Danemarca, scor 39-28.

Handbalistele noastre au inceput bine partida, au condus pana in minutul 15, chiar si cu trei goluri diferenta, insa nordicele au revenit imediat. Echilibrul s-a pastrat 25 de minute, dar Danemarca a intrat la pauza cu patru goluri avantaj: 19-15.

In repriza secunda, echilibrul s-a rupt complet, romancele negasind solutii in fata atacurilor adversarelor. Danezele s-au distantat chiar si la 10 goluri diferenta. S-a incheiat 39-28, un scor care vorbeste clar despre diferenta de valoare din teren.

Au marcat pentru Romania: Pricopi 5, Safta 5, Constantinescu 4, Tanasie 4, Tiron 3, Perianu 3, Gavrila 1, Cioca 1, Cirjan 1 si Orsivschi 1.

Romania a mai luat un bronz la junioare in 2006.

Selectionerul Kuwaitului, sarbul Goran Tufegdzic, in stare critica. A fost impuscat in piept de un vecin de 86 de ani... Dinamo castiga in prelungiri. Pandurii Targu Jiu isi consolideaza primul loc in Liga 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x