Antena Căutare

US Open: Djokovic - Federer, prima semifinala masculina. Tecau, eliminat in sferturi la dublu

Dupa doua zile in care ploaia cazuta la New York nu a permis desfasurarea meciurilor, US Open s-a reluat joi si propune o intalnire mult asteptata in semifinalele turneului masculin: Roger Federer - Novak Djokovic.

De cinci ori campion la Flushing Meadows, Federer l-a invins pe francezul Jo-Wilfried Tsonga in trei seturi, 6-4, 6-3, 6-3, si se pregateste de reeditarea semifinalei de anul trecut cu Djokovic, pe care sarbul a castigat-o dupa un meci dramatic de cinci seturi.

„Am jucat grozav. Este minunat ca perioada mea buna continua. Sunt foarte fericit cu felul in care joc, in care ma misc si ma simt excelent pe teren", a spus Federer.

Novak Djokovic s-a calificat in penultimul act dupa ce conationalul sau Janko Tipsarevic a abandonat din cauza unei accidentari in setul patru, la scorul 7-6, 6-7, 6-0, 3-0 in favoarea liderului mondial. Probleme medicale a avut si Nole, care a cerut interventia medicului pentru ca degetul mare de la piciorul stang ii sangera.

In cealalta jumatate a tabloului, Rafael Nadal si Andy Murray, favoritii 2, respectiv 4, s-au calificat in sferturile de finala dupa victorii in minimum de seturi.

Nadal a trecut de luxemburghezul Gilles Muller, scor 7-6, 6-1, 6-2, si il va intalni in sferturi pe americanul Andy Roddick, invingator in meciul cu David Ferrer, 6-3, 6-4, 3-6, 6-3.

Murray nu a avut probleme impotriva lui Donald Young, pe care l-a invins cu 6-2, 6-3, 6-3, si va lupta pentru un loc in semifinale cu reprezentantul gazdelor, John Isner, care a castigat impotriva francezului Gilles Simon in patru seturi, 7-6, 3-6, 7-6, 7-6.

In turneul de dublu masculin, perechea formata din Horia Tecau si suedezul Robert Lindstedt a ratat calificarea in semifinale, dupa ce a pierdut meciul impotriva italienilor Simone Bolelli si Fabio Fogninin, scor 6-1, 6-7, 4-6.

foto: gsp.ro

sursa: antena3

US Open: Caroline Wozniacki o va intalni in semifinale pe Serena Williams... Steaua, umilita de Bud si Bawab / Gaz Metan Medias - Steaua 3-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x