Antena Căutare

Utrecht se destrama dupa accidentarea lui Nesu

Echipa la care este legitimat Mihaita Nesu se destrama incetul cu incetul dupa ce fundasul roman s-a accidentat grav la antrenamentul din 10 mai. Intreaga echipa a resimtit din plin socul accidentului care l-a trimis pe Nesu la pat, imobilizat.

Tehnicianul Erwin Koeman a demisionat din functia de antrenor al formatiei FC Utrecht, ocupanta locului zece in campionatul Olandei, informeaza site-ul oficial al gruparii olandeze. Venit in luna iulie, olandezul a fost nemultumit de conditiile de lucru inca de la inceput, iar plecarile celor mai buni jucatori au umplut paharul.

Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lisabona), Dries Mertens, Kevin Strootman (PSV Eindhoven) si Michel Vorm (Swansea) au adus in conturile clubului 20 de milioane de euro.

Echipa la care a evoluat Mihaita Nesu nu a reusit un inceput de campionat stralucit si dupa 9 etape ocupa locul 10 in Eredivisie, cu 12 puncte, fiind invinsa in ultima etapa chiar de adversara Rapidului din Europa League, PSV (1-0).

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Mititelu: „Federatia a castigat 27 de milioane de dolari si nimeni nu spune nimic. Imi vreau partea mea de bani”... Utrecht se destrama dupa accidentarea lui Nesu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x