Antena Căutare

Veste uriașă pentru fanii fotbalului din București: Real Madrid, Liverpool și Bayern Munchen pe Arena Națională!

Dacă la nivel de echipă națională anul 2018 se anunță unul ”de TV”, dat fiind faptul că ”tricolorii” au ratat prezența la Cupa Mondială din Rusia, din punct de vedere al echipelor de club, toamna lui 2018 ar putea fi una de senzație pentru fanii din Capitală

Coform Gazetei Sporturilor, oficialii FCSB-ului pun la cale un patrulater de senzație, care urmează să aibă loc după Campionatul Mondial din 2018.

La acest min-turneu sunt așteptate Real Madrid, Liverpool și unul dintre granzii Germaniei, Borussia Dortmund sau Bayern Munchen. În cazul in care una dintre aceste echipe va declina oferta, există și variante de rezervă.

Nu e prima dată când la București se încearcă organizarea unui astfel de patrulater. Au mai existat discuții și în 2015, dar și în 2016. Totul a căzut din diferite motive.

TOP 20 ratări importante de calificare la Cupa Mondială! Companie selectă pentru cvadrupla campioană mondială Italia în ... Ziua ”tricolorilor”! România U19, România U21 și România ”Mare” joacă azi trei meciuri extrem de importante. Programul a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x