Antena Căutare

Veste uriașă pentru FCSB înainte de meciul cu Plzen! Coșmarul românilor nu va evolua în meciul din Europa League de joi!

Joi, 14 septembrie, de la ora 22:05, FCSB va da piept cu cehii de la Viktoria Plzen, în prima etapă din grupele Europa League. Vicecampioana Ligii 1 o întâlnește pentru a doua oară în acest sezon european pe formația care a câștigat campionatul în Cehia. Steliștii i-au eliminat pe cehi în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cu scorul general de 6-3.

Înainte de acest duel, din Cehia veneau numai vești ”proaste” pentru steliști, dat fiind faptul că Plzen traversa o perioadă de excepție, cu 6 victorii în 6 meciuri de campionat. Cu toate acestea, FCSB primește și o rază de speranță înainte de acest duel. Golgheterul lui Plzen și al campionatului ceh, Michal Krmencik, nu va juca în meciul de joi.

Omul care a terorizat apărarea FCSB în manșa tur din preliminariile Ligii Campionilor își va ispăși ultima etapă de suspendare.

Atacantul lui Viktoria Plzen a primit cartonașul roșu la meciul retur cu Steaua București din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Puternicul atacant ceh l-a lovit cu cotul în față pe Marko Momcilovici, iar UEFA a considerat gestul ca unul de o volență extremă, astfel că Michal Krmencik a primit trei etape de suspendare. Primele două le-a ispășit în dubla cu AEK Larnaca din play-off-ul Europa League.

Naționala României petrece ultimele ore cu Christoph Daum în funcție! Germanul a făcut anunțul mult așteptat de FRF... Super-transfer în fotbalul european! Atacantul Diego Costa revine în Spania pentru o sumă record...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x