Căutare Live

Vești triste despre Rică Răducanu! Celebrul portar a fost internat în spital, în această dimineață

Rică Răducanu, celebrul portar al echipei Rapid Bucureşti şi al Naţionalei României, a fost internat la Spitalul Colentina, miercuri dimineață.

Rică Răducanu, celebrul portar al echipei Rapid Bucureşti şi al Naţionalei României, a fost internat la Spitalul Colentina, miercuri dimineață.

Rică Răducanu sau, pe numele său adevărat, Necula Răducanu, a fost internat pe secția de Urologie a spitalului Colentina, relatează adevarul.ro.

Numele celebrului fotbalist va fi veșnic legat de echipa sa de suflet, Rapid București, unde a jucat între 1965 și 1975. Pentru Rică Răducanu, Rapidul nu a fost doar un club de fotbal ci întreaga sa viaţă, el fiind prezent mai tot timpul la stadion şi în preajma echipei. A prins 233 meciuri la Rapid în 1965-1967 şi a contribuit la cucerirea titlului din 1967 şi a Cupei României în 1972 şi 1979.

Pentru performanțele realizate în timpul carierei sportive, Rică Răducanu a primit titlul de maestru emerit al sportului, iar la 25 martie 2008 preşedintele României Traian Băsescu i-a conferit Ordinul ”Meritul sportiv” Clasa a III-a. Tot în 2008 a primit şi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei, în semn de preţuire pentru activitatea sa sportivă de-a lungul timpului.

Michel Platini a fost eliberat. El fusese reținut pentru acte de corupție... CFR Cluj va întâlni Maccabi Tel Aviv în turul doi preliminar al LC, dacă va trece de Astana...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri