Antena Căutare

Vezi ce echipa va alinia Albania impotriva Romaniei!

Selectionerul Albaniei, Josip Kuze, a anuntat primul 11 pentru meciul cu Romania din preliminariile CE 2012, din echipa urmand sa faca parte si mijlocasul Elis Bakaj, fotbalistul echipei Dinamo.

Conform selectionerului, echipa va fi urmatoarea: Ujkani - Dallku, Cana, Teli, Lila - Lala, Lilaj, Roshi, Bakaj - Salihi, Bogdani.

"Vom evolua intr-un sistem 4-4-2. Am decis sa-l folosesc pe Bakaj din primul minut pentru ca evolueaza in campionatul Romaniei si va fi supermotivat", a spus tehnicianul croat.

Fundasul Admir Teli a afirmat ca echipa Albaniei trebuie sa incheie grupa cu un rezultat bun. "Ne gandim deja la campania de calificare pentru CM 2014. In meciul cu Romania, unul dintre obiective este afirmarea unor nume noi, in vederea urmatoarelor preliminarii. Avand in vedere ca este ultimul meci din grupa si jucam acasa, vrem sa facem o figura frumoasa si sa lasam o buna impresie. Ne dorim sa facem un meci bun si sa obtinem un rezultat favorabil. Daca vom reusi, lumea va uita ce a fost pana acum, ultima impresie conteaza", a spus Teli.

Partida Albania - Romania, ultima din grupa D a preliminariilor Euro-2012, se va disputa marti, pe stadionul Qemal Stafa din Tirana, de la ora 21.00.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Un jucator al nationalei engleze de rugby, retinut si amendat de politia neo-zeelandeza... Agresorul lui Hardy a fost arestat pentru 29 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x