Antena Căutare

Victorii pentru Viitorul si Poli, infrangeri pentru UTA si Gloria Buzau

Ultimele doua meciuri ale etapei a unsprezecea din seria Vest s-au desfasurat duminica de la ora 11 si au adus-o pe Timisoara la egalitate cu Bistrita iar pe Batrana Doamna in afara podiumului. In Seria Est, echipa lui Hagi a egalat Delta Tulcea in fruntea clasamentului dupa victoria de la Otopeni.

Dupa superba performanta de joi cand a eliminat din Cupa pe Steaua, detinatoarea trofeului, Poli Timisoara s-a deplasat in vecinatate, pe stadionul cetate din Deva, acolo unde o astepta Muresul, echipa reunita cu doar doua saptamani inainte de inceperea turului.

Dupa un debut echilibrat, Lipitor, portarul hunedorenilor, a scapat in poarta un sut telefonat al lui Sepsi, dupa care a cerut schimbare, acuzand o accidentare. De la acel moment, se pare ca arena a trecut in administrarea celor de la drumuri si poduri, pentru ca s-a transformat intr-o artera de circulatie cu sens unic, spre poarta noului intrat Coman.

Dominarea violeta s-a concretizat pe tabela in minutul 60, cand Axente a dublat avantajul. Devenii au fortat cu Darvaru in avanposturi, si fostul component al celor de la Fortuna Covaci putea obtine o lovitura de pedeapsa, dar Coltescu a lasat jocul sa continue. Daca nu a s-a facut 2-1, avea sa fie 3-0 pentru ca pe final Goga si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor.

In Nord, UTA venea cu sperante mari dupa victoria in fata Bistritei insa a intalnit un adversar decis sa paraseasca zona nisipurilor miscatoare si anume Baia Mare. Filip a deschis scorul cu un lob la care Smaranda a fost spectator inca din minutul 12. Replica aradeana s-a lasat mult asteptata, prima ocazie a trupei lui Nagy survenind in minutul 45.

In repriza secunda, cei din Vest au cautat egalare si golul ce parea a fi izbavitor a picat in minutul 80, cand Purece a reluat slab din interiorul careului dar mingea l-a pacalit pe Gego.

Insa spectacolul avea sa apara pe final. Mai intai Deac a profitat de o greseala a lui Nicolae si a facut 2-1, pentru ca in minutele de prelungire UTA sa obtina un penalty dupa o interventie a lui Lovasz. A tras puternic Draghici, care a trimis nu numai peste poarta dar si peste peluza. O executie care nu ar fi adus trei puncte nici la recent incheiatul campionat mondial de rugby. In liga a doua nu a adus niciunul.

In urma acestor rezultate, Poli egaleaza Bistrita in fruntea clasamentului acumuland 24 de puncte, in timp ce UTA coboara pe 5 cu 16.

In Seria Est, Viitorul Constanta s-a impus greu la Otopeni, prin golul reusit de Chitu in minutul 84, in timp ce Dunarea Galati a dispus cu 3-1 de Gloria Buzau. Reusita lui Cucu si dubla lui Carjan au intors scorul in favoarea formatiei de la Dunare, dupa ce Tabara deschisese scorul pentru buzoieni.

In clasament Viitorul Constanta a acumulat 23 de puncte, la fel ca liderul Delta Tulcea, iar Dunarea a facut 14, urcand pana pe pozitia a zecea.

Foto: Intact Images

Prima infrangere pentru Oltchim Ramnicu Valcea in Liga Campionilor, 30-34 cu Dinamo Volgograd... Oficialii Craiovei: "Dragomir a dus la DNA un regulament nevalidat pentru a-i induce in eroare pe procurori!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x