Antena Căutare

VIDEO! Antrenorul lui FC Botosani despre suporteri: "Doar se inmultesc in natura ca animalele"

Infrangerea din partida cu C.S.M.S. Iasi i-a fost fatala antrenorului principal al formatiei F.C. Botosani, Marius Popescu. Oficialii gruparii ros-alb-albastre au anuntat demiterea tehnicianului la finalul meciului, desi decizia fusese luata inca de la pauza.

Foarte nervos in urma rezultatului obtinut, dar mai ales in urma demiterii, Popescu s-a razboit cu toata lumea la conferinta de presa. Primul care a picat "in gura" antrenorului a fost un jurnalist local, care i-a reprosat parcursul slab al echipei din turul de campionat.

"Cand demisionez? Cand vreau eu! M-ai adus tu? Dupa trei titluri la Botosani am venit eu si am pierdut campionatul? Esti numai cu fitile de la inceput! Hai, ma, ia tu echipa de maine, sa vedem ce faci!", a tunat Popescu.



Nici spectatorii botosaneni nu au scapat de acuzele antrenorului. Iritat peste masura de faptul ca suporterii i-au cerut demisia, tehnicianul a recurs la injurii adresate fanilor:
"As vrea sa le vad realizarile lor in viata, in afara de a se inmulti ca animalele in natura. Nu am trait in viata mea asa ceva, sa fiu huiduit si sa mi se ceara demisia atunci cand aveam penalty. Sa nu mai vina, sa stea acasa retardatii astia! Sa le fie rusine! Ma impresioneaza pe mine unul care a muscat din grenada si mai are un cuier in gura, in care isi agata paltonul? Niste nesimtiti, ordinari ce sunt!", a continuat Marius Popescu.



Oficialii formatiei din Botosani s-au gandit chiar si la un inlocuitor pentru Marius Popescu. Costel Orac, fostul antrenor al Concordiei Chiajna s-a intalnit cu primarul, Catalin Flutur si cu actionarii clubului, acceptand propunerea acestora de a prelua echipa. Orac isi va incepe activitatea de saptamana viitoare.

Sursa : ligab

Foto : ligab.ro

Video: btonline.ro

Oficialii Craiovei: "Dragomir a dus la DNA un regulament nevalidat pentru a-i induce in eroare pe procurori!"... Bayern si-a facut norma de 4 cu Nurnberg. Vezi alte rezultate din Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x