Antena Căutare

VIDEO AS Roma - CFR Cluj 2-1/ Pedepsiti de ratari

CFR Cluj a pierdut la limita in fata formatiei AS Roma, scor 1-2, in cel de-al doilea meci din cadrul grupelor Ligii Campionilor. Mexes si Borriello au inscris pentru gazde, respectiv Rada, pentru ardeleni.





Italienii si-au amintit de episodul din 2008 si au inceput sa atace mai insistent, insa au dat peste un Nuno Claro in zi de gratie. Portarul ardelenilor a facut adevartate minuni in poarta CFR-ului.

Dupa pauza tot oaspetii au fost cei care au ratat prima mare ocazie. Acelasi Traore a sutat fara preluare, de la 17 metri, in bara portii lui Lobont.

Si cum in fotbal ratarile se razbuna, in minutul 69, Mexes a deschis scorul cu un sut deviat. Clujenii au mai primit o lovitura, doua minute mai tarziu, Borriello marcand fara preluare din pasa lui De Rossi.

In minutul 79, Ionut Rada a reaprins sperantele elevilor antrenati de Sorin Cartu, marcand pentru 1-2, insa ardelenii nu au putut restabili egalitatea, chiar daca au presat in ultimele minute.

Echipele de start:

AS ROMA: Lobont, Cicinho, Burdisso, Mexes, Castellini, Perrotta, De Rossi, Pizarro, Menez - Vucinici, Totti

CFR CLUJ: Claro - Panin, Cadu, Alcantara, Rada, Edimar - Hora, Kivuvu, Dica, Culio - Traore



Liga Campionilor/ Rezultate inregistrate marti: Real Madrid, salvata de Di Maria... Leonard Doroftei va participa la marsul organizat in memoria lui Alexandru Gradinaru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x