Antena Căutare

VIDEO! Columbia - Argentina 1-2 \ Puncte obtinute cu forcepsul

Dupa doua rezultate catastrofale in preliminariile pentru mondialul din 2014, Argentina da semne de revenire.

Jose Pekerman este ultimul selectioner argentinian care s-ar putea plange de subtirimea lotului. De la mondialul din 2006 in care impresionau Mascherano si Tevez la pume, toata suflarea fotbalistica a trait cu impresia ca exista jucatori dar nu exista antrenor.

Insa si acestia au fost. Schimbati. Lui Pekerman i-a urmat Alfio Basile, care in 2007 a ratat Copa America fiind invins de Brazilia cu 3-0 in finala. A venit zeul Maradona, cel care a pierdut la scor de tenis in Bolivia si care a calificat echipa pentru Africa de Sud in ultimul meci de acasa abia in minutul 93 (gol Palermo impotriva selectionatei statului Peru) pentru ca in grupele mondialului sa nu sesizeze ca o clasare pe locul doi i-ar fi adus in sferturi Ghana nu Germania. A ales a doua varianta si a fost debarcat dupa 0-4 cu nemtii.

Batista a fost urmatorul la rand si barbosul a plecat la drum cum nu se poate mai bine: victorii cu Irlanda, dar mai ales cu Spania proaspat incoronata regina lumii. A venit sfertul cu Forlan, Suarez si Cavani de la Copa America si inca o demitere.

Sabella actualul antrenor, a inceput preliminariile pentru Brazilia cu o victorie in fata Chilienilor, dar apoi a urmat un esec in Venezuela si un egal acasa cu Bolivia.

Deplasarea in Columbia se arata una decisiva in tentativa de a nu pierde contactul cu liderul Uruguay. Intr-o echipa cu foarte multe nume noi (gen Desabato si Guinazu) cel care a stralucit a fost Sosa. Vazandu-se condusi la pauza prin autogolul lui Mascherano, argentinienii au atacat toata repriza a doua la fel ca in precedenta partida cu Bolivia. De data aceasta au fost mai norocosi: Ospina, portarul lui Nice s-a incurcat cu Yepes la o centrare a lui Sosa si Messi a profitat, pentru ca acelasi goalkeeper din Ligue 1 sa respinga sutul lui Higuain pana al Aguero, care a dus cele 3 puncte undeva mai la sud.

La gazde, fostul stelist Dayro Moreno a intrat in locul 60, inlocuindu-l pe Pabon.

Vezi aici rezumatul partidei!

Foto: Intact Images \ EPA

Guus Hiddink a fost demis de la carma nationalei Turciei... VIDEO! Costa Rica - Spania 2-2 \ S-a prafuit tiki-taka...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x