Antena Căutare

VIDEO! Dumitru Dragomir audiat la Curtea de Apel. Vezi ce a declarat!

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir, a dat cateva declaratii presei la iesirea de la audieri, la Curtea de Apel Bucuresti.

Presedintele Ligii Profesioniste este acuzat de abuz in serviciu, alaturi de Mircea Sandu si de alti zece membri ai Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

Un alt capat de acuzare este cel legat de terenul pe care s-a construit sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. Despre acest subiect, Dragomir a spus ca a fost achitat in 2007 de prima instanta si ca nu are motive de ingrijorare nici acum: „Terenul a fost luat cu aprobarea Adunarii Generale, la un pret foarte mic".

Oficialul FRF a mai spus ca situatia in care se afla se datoreaza faptului ca procurorul de caz nu a inteles procedura prin care s-a achizitionat terenul, crezand fara temei ca la Adunarea Generala in care s-a hotarat acest lucru ar fi participat membri care nu aveau drept de vot in momentul respectiv.



Foto: gsp.ro

Manchester United - Otelul Galati 2-0 \ O noua infrangere pentru moldoveni... IFFHS: Steaua ramane cel mai bine clasata echipa din Liga 1/ Barcelona, lider mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x