Antena Căutare

VIDEO Franta - Africa de Sud 1-2/ Ambele echipe eliminate

Franta a parasit rusinos Cupa Mondiala din Africa de Sud, pierzand si ultima partida din Grupa A chiar in fata tarii gazda, scor 1-2.


Lucrurile au stat cu totul altfel pe teren, iar cei care au deschis scorul au fost sud-africanii, in minutul 20, prin Khumalo, care a profitat de greselile comise de Lloris si Diaby.

Dezastrul a continuat pentru francezi si, Gourcuff a vazut cartonasul rosu dupa un duel aerian in care s-a folosit si de coate pentru a castiga balonul.

VEZI REZUMATUL VIDEO

La pauza, Africa de Sud a intrat cu un avantaj de doua goluri, Mphela marcand dupa o noua eroare in apararea "cocosilor". Sud-africanii au dominat in continuare partida, avand alte cateva ocazii de majorare a diferentei, chiar sperand la califcare mai ales ca Uruguay avea 1-0 cu Mexic in celalalt meci.

In repriza secunda, Domenech ii introduce pe Malouda si Henry, iar acest lucru s-a vazut in atitudinea echipei. Malouda a redus din diferenta in minutul 70, dupa o pasa venita de la Ribery.

Pana la final, sud-africanii au mai ratat o ocazie uriasa, insa scorul a ramas 1-2, si ambele formatii parasesc competitia.

Clasament final Grupa A

1 Uruguay 3 2 1 0 4 - 0 7pct
2 Mexic 3 1 1 1 3 - 2 4

3 Africa de Sud 3 1 1 1 3 - 5 4
4 Franta 3 0 1 2 1 - 4 1

VIDEO Uruguay - Mexic 1-0/ N-a iesit "blatul"!... F1 / Pat Fry "dezerteaza" de la McLaren si se alaturi rivalei Ferrari, ca director tehnic adjunct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x