Antena Căutare

VIDEO! Lotul olimpic din Grecia, in faliment

Lotul olimpic din Grecia, tara care a adus Olimpiada in viata oamenilor se afla in faliment si astfel ar putea rata participarea la Olimpiada, scrie BBC.

Sali de sport si stadioane in ruina. Angajati neplatiti si terenuri de fotbal fara nocturne. Este inca o fata a crizei financiare care, acum, atinge si Lotul Olimpic. Pentru a face economie, statul elen a taiat doua milioane de euro numai din bugetul pe 2012 al Federatiei de Atletism. In replica, sportivii au decis sa nu se mai antreneze.

Astfel, tara care a inventat Olimpiada, Grecia, ar putea sa lipseasca anul acesta de la Londra. Lotul cu care elenii trebuia sa se prezinte la Jocurile Olimpice este in faliment. Antrenorii nu au mai fost platiti de un an si nu sunt bani nici pentru deplasarea si cazarea sportivilor. Cea mai vehementa este Federatia de Atletism, care si-a suspendat antrenamentele pana cand nu se vor rezolva problemele financiare.

Toti antrenorii Federatiei sunt neplatiti din iunie anul trecut. Iar cei de la cluburi, din martie anul trecut. Numai atletii au fost platiti pana in februarie.




Liga Campionilor: Bayern vs Real Madrid si Chelsea vs Barcelona, duelurile din semifinale... Giovani Becali socheaza: "I-am luat capul unui miliardar neamt"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x