Antena Căutare

VIDEO! Mircea Sandu la DNA. Vezi melodia dedicata presedintilor FRF, dar si lui Vasile Avram!

Presedintele FRF, Mircea Sandu, si conducatorul Otelului, Marius Stan, membru in comitetul Executiv al FRF, incheie astazi lista celor care au fost chemati la DNA pentru a le fi prezentate invinuirile aduse. Seful Federatiei Romane de Fotbal ajunge asa tarziu in fata procurorilor DNA deoarece a fost plecat din tara la mijlocul saptamanii trecute. Totii membrii Comitetului Executiv sunt acuzati de abuz in serviciu si sunt urmariti penal.

Cei patru suporteri olteni ridicati de jandarmi au fost amendati cu cate 200 de lei fiecare pentru deranjarea linistii publice, chiar daca nu au apucat sa se manifeste in nici un fel.

UPDATE 12:50 // "De ce sa demisionez din functie? Nu sunt vinovat cu nimic", a spus Mircea Sandu la iesirea de la DNA. Intrebat de ziaristi de ce nu o face, cum s-a intamplat in alte cazuri, gen Prunea, Sandu a replicat: "in acele situatii era vorba de acte de coruptie, de urmariti penal. La mine este vorba de invinuire de abuz in serviciu. Este cu totul altceva".

UPDATE 12:47 // La fel de sigur pe sine, Mircea Sandu a iesit surazator din sediul DNA. "FRF este afiliata la FIFA si la UEFA si trebuie sa respecte regulamentele. Desigur, fara incalcarea legilor. Comitetul Executiv exact asta a facut. Sunt convins ca si procurorii isi vor da seama de acest lucru", a declarat Mircea Sandu. Presedintele FRF si Marius Stan sunt ultimii doi membri ai Comitetului Executiv care au fost chemati la DNA pentru a le fi aduse la cunostinta invinuirile.

UPDATE 12:17 // Mircea Sandu si-a facut aparitia la sediul DNA. Era extrem de relaxat si a spus ca nu el trebuie intrebat ce cauta acolo. "Decizia a fost regulamentara si voi dovedi acest lucru".

UPDATE 11:28 // Un al 4-lea suporter a fost ridicat de jandarmi. Fanul voia sa afiseze un banner pe care scria: "Vinovatii sa plateasca pentru suferinta noastra".

UPDATE 10.36 // In timp ce Marius Stan dadea declaratii presei, trei dintre suporterii Universitatii prezenti la DNA erau urcati de jandarmi in duba si dusi la Sectia 3 de Politie. Printre ei, liderul lor, Blondu', si Postasu', acesta din urma devenit cunoscut dupa ce la un meci Universitatea Craiova - Dinamo a intrat pe teren si i-a aruncat un fular in fata lui Claudiu Niculescu, considerat tradator. Ducerea fanilor la sectie a fost decisa pentru a se evita incidentele la sosirea lui Mircea Sandu la DNA, cel impotriva caruia venisera craiovenii sa protesteze.

UPDATE 10.35 // Marius Stan a iesit impreuna cu avocatul din sediul DNA si a precizat ca "impotriva mea, Craiova nu facuse plangere pentru ca eu m-am abtinut de la vot. Asa am considerat ca trebuie sa fac data fiind situatia grea in care se afla Universitatea. Dar hotararea Comitetului Executiv este fundamentata. Impotriva mea au declansat procedura penala procurorii DNA". Lamuriri a adus avocatul lui Stan. "Pentru a-i putea lua declaratii, l-au pus si pe Marius Stan sub invinuire".

UPDATE 10.04 // In urma cu cateva minute, Marius Stan a sosit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, insotit de avocatul sau. In fata DNA-ului s-au strans si cativa suporteri ai Craiovei, pe care jandarmii au incercat sa-i indeparteze, dar fara prea mare succes. "De ce sa plecam?! Am venit pasnic. Dar vrem sa-l vedem pe Mircea Sandu arestat" au raspuns acestiaCelorlalti membri ai Comitetului Executiv care au fost la DNA in acest caz au fost anuntati ca urmatorul pas in ancheta va fi facut pe 9 noiembrie.

Aceasta este componenta Comitetului Executiv al DNA si modul in care s-a votat dezafilierea Craiovei:

1. Mircea Sandu - presedinte FRF (semnatura),
2. Dumitru Dragomir - primvicepresedinte FRF (lipsa semnatura),
3. Octavian Goga - vicepresedinte FRF (semnatura),
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (semnatura),
5. Cornel Sfaiter reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (lipsa semnatura),
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (semnatura),
7. Stefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (semnatura),
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (semnatura),
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii si juniori (semnatura),
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (semnatura),
11. Vasile Avram - presedinte CCA (lipsa semnatura),
12. Sorin Terbea - reprezentantul cluburilor de fotbal in sala (semnatura).

Vezi, mai jos, melodia dedicata lui Mircea Sandu si lui Vasile Avram, primul pus sub invinuire, celalalt arestat de procurorii DNA!

Sursa: gsp



Foto: gsp.ro

VIDEO! Un japonez a marcat cu capul de la 58 de metri... Cassano sufera de o boala pe care medicii nu reusesc sa o depisteze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x