VIDEO! Monopol pe podium la Raliul Bacaului

Pilotii Napoca Rally Academy au monopolizat podiumul la Raliul Moldovei, ultima etapa a sezonului din Campionatul National de Raliuri. Marisca a castigat cursa, Tempestini a terminat pe 2, iar Dani Ungur pe 3!

Drumuri forestiere, noroi si o vreme capricioasa. Bogdan Marisca s-a adaptat cel mai bine traseului virajat de la Bacau si a bifat prima victorie din acest sezon. Clujeanul a fost urmat in clasament de colegii sai de echipa, Marco Tempestini si Danny Ungur.

Cele 25 de puncte acumulate la Raliul Moldovei nu i-au fost insa suficiente lui Marisca pentru a-l detrona in extremis din fruntea clasamentului general al pilotilor pe Vali Porcisteanu. Podiumul la general a fost incheiat de Dan Girtofan. Napoca Rally Academy a castigat titlul pe echipe inainte de cursa de la Bacau.Foto: Intact Images

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri