Antena Căutare

VIDEO Noua Zeelanda - Slovacia 1-1/ Slovacii, egalati in prelungiri

Considerata poate ca fiind cea mai slaba echipa de la Cupa Mondiala din Africa de Sud, Noua Zeelanda nu s-a lasat calcata in picioare in primul meci din grupa F, impotriva unei echipe mult mai puternice a Slovaciei. Neo-zeelandezii au crezut in sansa lor pana in ultimul minut si au reusit chiar sa obtina primul punct din istorie la un turneu mondial, dupa 1-1 in fata europenilor.

Meciul a inceput intr-un mod relaxant si Noua Zeelanda a avut prima ocazie cand Chris Killen a creat pericol in careu, insa nu a reusit sa il puna in dificultate si pe Jan Mucha. "All Whites" au trecut pe langa deschiderea scorului in minutul 4, cand o lovitura libera executata impecabil de Simon Elliott l-a gasit pe atacantul Chris Killen, doar ca lovitura sa fie retinuta de Mucha.

Cele mai bune ocazii ale Slovaciei au venit de la Vladimir Weiss, care l-a testat pe Paston dupa cateva driblinguri pe partea dreapta si care i-a centrat lui Sestak in careu pentru o finalizare imprecisa. Marek Hamsik a inceput si el sa isi faca simtita prezenta si l-a fortat pe Mark Paston sa salveze chiar inainte de pauza.

Slovacia a inceput sa puna presiune din ce in ce mai mult si primul gol a venit in minutul 50. A fost o faza simpla pornita de la Stanislav Sestak, iar centrarea l-a gasit pe Robert Vittek care a profitat de ezitarea lui Winston Reid pentru a trimite cu capul pe coltul lung. Reluarile au aratat ca Vittek se afla usor in ofsaid cand a primit mingea de pe partea dreapta, insa rezultatul avea sa indice 1-0 pentru slovaci.

Noua Zeelanda a trecut treptat la conducerea partidei si a dominat la capitolul posesie, insa defensiva Slovaciei nu a fost chiar bombardata, pe cand Hamsik si Weiss au purtat echipa pe contraatac. Curajul neo-zeelandezilor a nascut o ocazie uriasa in minutul 88, cand Tony Lochhead a centrat perfect in careu, doar ca Shane Smeltz a trimis total gresit cu capul de la opt metri. Golul egalizator avea sa vina totusi in minutele de prelungire, cu 30 de secunde inainte de final, Winston Reid devenind eroul natiunii cu o lovitura de cap de la noua metri.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO


Au evoluat echipele:

Noua Zeelanda: 1. Paston - 4. Reid, 6. Nelsen, 5. Vicelich (21. Christie '78), 19. Smith - 11. Bertos, 7. Elliott, 3. Lochhead - 15. Fallon, 9. Smeltz, 10. Killen (20. Wood '72). Antrenor: Ricki Herbert.

Slovacia:
1. Mucha - 5. Zabavnik, 16. Durica, 3. Skrtel, 4. Cech - 6. Strba - 7. Weiss (19. Kucka 90+1), 9. Sestak (13. Holosko '81), 17. Hamsik - 11. Vittek (15. Stoch '84), 18. Jendrisek. Antrenor: Vladimir Weiss.

Fundasii Rui Duarte si Ezequias, transferati la Rapid Bucuresti... Veste proasta pentru Italia: Buffon, indisponibil pentru o perioada nedeterminata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x