Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Visul steliștilor se îndeplinește! Steaua joacă pe Arena Națională un super-derby de tradiție al fotbalului românesc. Anunțul de ultimă oră

CSA Steaua București, echipa armatei care deține culorile, sigla și se află în căutarea palmaresului echipei legendare a clubului roș-albastru, se pregătește de cel mai important meci de la (re)înființare. Izolată în Liga a 4-a, echipa lui Marius Lăcătuș, Ion Ion și Ștefan Iovan se pregătește să se prezinte în fața fanilor la un meci programat pe cel mai mare stadion al țării.

Conform ultimelor informații, se pare că derby-ul Ligii 4 din România, dintre CSA Steaua și Academia Rapid, programat în etapa a 23-a, se va disputa pe Arena Națională fie vineri, 13 aprilie, fie sâmbătă, 14 aprilie. Legenda clubului din Giulești, Daniel Pancu (40 de ani) jucător al giuleștenilor, dar și membru în staff-ul echipei, a făcut azi marele anunț pentru fanii celor două echipe.

”Pe 13 sau 14 aprilie se va disputa partida dintre CSA Steaua și Academia Rapid, aproape sigur pe Arena Națională. Va fi o atmosferă superbă, pentru că vor veni și fanii noștri și cei ai Stelei. Ne așteptăm undeva la 25.000-30.000 de spectatori”, a spus Pancu la TV Digi Sport

În octombrie 2017, Academia Rapid și Steaua au remizat în Giulești, scor 1-1 în runda a opta a Ligii 4. La meciul din Giulești au asistat aproximativ 10.000 de suporteri. Au fost 1.000 de fani ai Stelei, care au făcut spectacol în startul partidei.

Predescu a deschis scorul pentru Steaua cu o "scăriţă" dintr-un penalty, acordat în urma unui henţ comis de Doru Bratu. Doar 10 minute s-au bucurat steliştii de avantaj. Căpitanul Daniel Niculae a restabilit egalitatea, după o acţiune foarte bună a lui Bărbălău, abia intrat în locul lui Pancu, accidentat.

Recomandari