Antena Căutare

Walter Zenga: "Steaua e pe 8 pentru ca schimba des antrenorii"

Fostul celebru portar a declarat ca esecurile Stelei din ultima perioada nu ar trebui sa surprinda, avand in vedere lipsa de continuitate pe banca tehnica.

Desi a antrenat in campionatul intern acum mai bine de 5 ani, Walter Zenga e la curent cu ceea ce se petrece in prima divizie. Intrebat despre situatia Stelei, fostul portar a spus ca e normal ca echipa sa nu aiba performante atat timp cat antrenorii sunt schimbati frecvent.

Zenga a vorbit si despre nationala Romaniei, desi a recunoscut ca ii e greu sa faca acest lucru dupa ce Victor Piturca i-a transmis ca nu ar avea de ce sa se pronunte: „Cred ca Romania ar trebui sa se califice la urmatorul turneu final, desi nu se vad semnele unei imbunatatiri fata de mandatul lui Razvan Lucescu. Declinul e oarecum normal, avand in vedere ca sunt echipe de top in campionat in care romanii isi fac cu greu loc" a spus tehnicianul referindu-se probabil la CFR Cluj si FC Vaslui.

Foto: Intact Images

Gloria Bistrita – Ariesul Turda 2-1 / Ardelenii pe primul loc in B2... Hagi din iarna la Steaua? Vezi ce atacant i-a promis Gigi pentru a-l convinge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x